Følg os

Have any Questions? +01 123 444 555

.Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
- 1. Levetid
- 2. Sådan sletter du cookies
- 3. Sådan undgår du cookies
- 4. Formål med cookies på vores website
- 5. Contao CMS
- 6. Google Analytics
- 7. Hvem har adgang til vores cookies
3. Brug af personoplysninger
- 1. Hvilke personoplysninger registreres
- 2. Kontakt vedr. personoplysninger
- 3. Beskyttelse af personoplysninger

1. EJEROPLYSNINGER

Firmaet Arkitekterne Blaavand & Hansson ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, dvs. EU-Persondataforordningen 2016/679.

Dette website udbydes af:

Arkitekterne Blaavand & Hansson ApS
B.S Ingemanns Vej 6A
6400 Sønderborg
Tel. 70 20 70 80
ark@blaavand-hansson.dk

2. COOKIES

Arkitekterne Blaavand & Hansson ApS anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Vores cookies har forskellig levetid med et maksimum på 10 år, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt at genkende dig på det enkelte besøg.

2.5 Contao CMS (brugertilpasning)
Arkitekterne Blaavand & Hansson ApS bruger cookies fra Contao CMS til at genkende dig på det enkelte besøg. Hver gang du lukker din browser slettes denne cookie. Her kan du se, hvordan du blokerer for denne cookie:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.6 Google Analytics (trafikmåling)
Arkitekterne Blaavand & Hansson ApS bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på blaavand-hansson.dk. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Hvem har adgang til vores cookies
Kun Arkitekterne Blaavand & Hansson ApS samt Google har adgang til vores cookies.

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger indsamles for at gøre vores service bedre, og for at sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af blaavand-hansson.dk. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Hvilke personoplysninger registreres
Vi indsamler kun de personoplysninger, som du giver os f.eks. ved registrering eller udfyldelse af en kontaktformular. Til dette formål indsamles oplysninger om navn, firmanavn, e-mail, telefonnummer.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Desuden slettes de, hvis du ønsker det, eller hvis du fratræder den stilling, som du var oprettet i som kunde.

3.2 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Arkitekterne Blaavand & Hansson ApS , skal du rette henvendelse  til os på ark@blaavand-hansson.dk eller på telefon 7020 7080. Er der registreret forkerte data, eller ønsker du dine data slettet, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU-Persondataforordningen 2016/679.

Eventuel klage kan indgives til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighed.

3.3 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge EU-Persondataforordningen 2016/679 skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Sidst opdateret: 17-07-2019

Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S

Sønderborg Tegnestue

B.S Ingemanns Vej 6A
6400 Sønderborg
Tel. 70 20 70 80

Aabenraa Tegnestue

Fjordløkke 102
6200 Aabenraa
Tel. 70 20 70 80

Følg os

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere
OK!