Følg os

Have any Questions? +01 123 444 555

BYGNINGSKONSTRUKTØR

Er du bygningskonstruktør og kunne du tænke dig at være en del af en spændende virksomhed, så ser her - Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S søger ny medarbejder

Hos Arkitekterne Blaavand & Hansson har vi forrygende travlt, og vi leder derfor efter en dygtig bygningskonstruktør med erfaring inden for projektering, og en som vil være med til at deltage i tegnestuens positive udvikling.

Om os

Arkitekterne Blaavand & Hansson er en ambitiøs, målrettet og løsningsorienteret virksomhed med fingeren på pulsen. På vores tegnestue i Sønderborg har vi stærke faglige kompetencer og et godt socialt miljø med en uformel omgangstone. 

Vi beskæftiger os bredt med alle arkitekturens felter, og har leveret god og spændende arkitektur til en efterhånden stor og varierede kundegruppe i det sydlige Danmark, i mere end 40 år.

Om jobbet

Som vores nye kollega kommer du til at indgå i et ungt, dynamisk og top engageret team af såvel arkitekter som konstruktører.

Vi beskæftiger os med et meget bredt udsnit af projekter, i alle ender af skalaen, lige fra skoler, almene boliger, sundhedshuse, offentlige institutioner, byfornyelsesopgaver og til erhvervsbyggeri.

Om dig

Du er stærk i konstruktioner og arbejder struktureret, du er kreativ, har en god forståelse og interesse for arkitektur, samt formår at følge kreative ideer op med overbevisende løsninger.

I hverdagen arbejder du selvstændigt og målrettet. Du har en praktisk forståelse og får tingene fra hånden, samt trives, når du har masser af udfordringer om ørerne. 

Vi forventer at du er en teamplayer med godt humør og har en positiv tilgang til både arbejdsopgaver, samarbejdspartnere og kolleger, og så er du typen, der holder fast og følger enhver opgave helt til dørs.

Ansøgning

Lyder ovenstående som noget for dig, og kan du se dig selv på en tegnestue i hastig udvikling, så send gerne din ansøgning med vedlagt CV til Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S, B. S. Ingemanns Vej 6A, 6400 Sønderborg, eller mail den direkte til:

paa@blaavand-hansson.dk

 

Tiltrædelse: Snarest, eller efter nærmere aftale.

 

Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S

Sønderborg Tegnestue

B.S Ingemanns Vej 6A
6400 Sønderborg
Tel. 70 20 70 80

Aabenraa Tegnestue

Fjordløkke 102
6200 Aabenraa
Tel. 70 20 70 80

Følg os

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere
OK!