Følg os

Have any Questions? +01 123 444 555

Nyheder

Arkitekterne Blaavand & Hansson har for en privat bygherre designet og tegnet en moderne, eksklusiv villa med fuld udsigt ud over Alssund. Der har været fokus på de rene linjer i designfasen, og villaen fremstår derfor i en meget enkel og stram arkitektur

Arkitekterne Blaavand & Hansson har sammen med SIB Byggeri, vundet totalentrepriseudbuddet vedrørende til- og ombygning af Ahlmannsparken i Gråsten. Projektet opstartes allerede i løbet af efteråret 2019.

Arkitekterne Blaavand & Hansson ønsker kunder og samarbejdspartnere en rigtig god sommer. Vi holder ferielukket i uge 29, 30 og 31, det vil sige fra mandag den 15. juli, og så er vi tilbage igen mandag den 5. august.

Arkitekterne Blaavand & Hansson er offentliggjort, som vinder af totalrådgivnings udbuddet for Boligforeningen SØBO. Det bliver dermed Blaavand & Hansson, der skal tegne og stå for opførelsen af 50 almene familieboliger på Bülowsvej i Sønderborg.

Arkitekterne Blaavand & Hansson har for Privatskolen Als, udarbejdet og tegnet deres masterplan. Masterplanen indeholder en udvidelse på ca. 7.100 m² med både klasselokaler, læringsmiljøer og idrætshal.

Arkitekterne Blaavand & Hansson har sammen med SIB Byggeri, udviklet og designet boligprojektet Strandparken i Sønderborg, hvor de første 2 punkthuse nærmer sig en afslutning

Blaavand & Hansson vinder totalrådgivning for BCS

Arkitekterne Blaavand & Hansson vinder totalrådgivning for Business College Syd, som på deres skole i Mommark, skal have opført en ny og moderne multihal.

Børnehuset Fladhøj begynder nu virkelig at tage form, og mange af designelementerne bliver tydelige. Projektet omfatter ca. 1.500 m² nyopført børnehave som skal afleveres i august 2019

Rejsegilde på Hærvejskolen i Rødekro løb af stablen i flot forårs vejr den 28. marts. Projektet omfatter ca. 5.500 m² ny skolefløj, samt omfattende ombygning af den eksisterende skole. Projektet følger tidsplanen og skal afleveres i december 2019.

Blaavand & Hansson er prækvalificeret til nyt plejehjem i Tinglev

Arkitekterne Blaavand & Hansson er sammen med Mangor & Nagel, og ingeniørfirmaet Rønslev, blevet prækvalificeret til Ny Grønningen, det nye plejehjem i Tinglev, for Aabenraa Kommune.

Blaavand & Hansson genopfører nedbrændt skolefløj

Arkitekterne Blaavand & Hansson er udpeget som vinder af totalrådgivningsudbuddet i forbindelse med genopførelsen af den brandskadede skolefløj på Ahlmannskolen i Sønderborg.

Rejsegilde på Fladhøj børnehus

Torsdag den 6. december blev der holdt rejsegilde på det kommende nye Fladhøj børnehus. Foruden en masse veltilpasse og glade unger, var der også besøg af Borgmester, udvalgsformand, og andre forvaltningsmedarbejder.

Nye boliger i Kruså

Blaavand & Hansson har tegnet og designet 18 nye familieboliger til klosterkløften i Kruså.

Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S

Sønderborg Tegnestue

B.S Ingemanns Vej 6A
6400 Sønderborg
Tel. 70 20 70 80

Aabenraa Tegnestue

Fjordløkke 102
6200 Aabenraa
Tel. 70 20 70 80

Følg os

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere
OK!