Følg os

Have any Questions? +01 123 444 555

Nyheder

Ny medarbejder hos Blaavand & Hansson

Blaavand & Hansson udvider medarbejderstaben og byder velkommen til Petra. Petra er uddannet bygningskonstruktør i Horsens i 2020 og vil være at finde på tegnestuen i Sønderborg.

Arkitekterne Blaavand & Hansson har for Sønderborg Kommune, stået for design og skitseforslag for det ombyggede Møllestedgård. Selve ombygningen er udbudt i totalentreprise, og Blaavand & Hansson fungere nu som bygherrerådgivere for Kommunen.

Den nye multihal for Business College Syd i Mommark står nu færdig og er klar til indvielse. Efter godt og vel et års byggeperiode, står multihallen nu klar til at skolens kursister kan tage de nye fine faciliteter i brug. Hallen indvies d. 11. juni 2021

Arkitekterne Blaavand & Hansson har tegnet og designet det nye boligområde, Damms Have i Felsted og mandag den 15. marts var der første spadestik. Byggeriet er dermed skudt i gang og skal stå færdig med udgangen af april 2022.

Arkitekterne Blaavand & Hansson er totalrådgiver for Sønderborg Kommune, på projektet omkring udvidelse af Børnehuset på Bonderosevej i Høruphav. Børnehaven udvides med ca. 750 m² og denne udvidelse indeholder en blanding af grupperum og fællesarealer.

Arkitekterne Blaavand & Hanssons boligprojekt på Bülowsvej skrider godt frem. Jord og betonarbejderne er i fuld sving, og det gode augustvejr gør bare det hele lidt sjovere.

I høj sol og under en skyfri himmel, blev der holdt rejsegilde på den nye multihal for Business College Syd i Mommark. Blaavand & Hansson er totalrådgivere på projektet der opføres i fagentreprise. Bygningen skal efter planen stå færdig i december i år.

I sommerligt vejr med høj sol, blev juni skudt igang med første spadestik på Blaavand & Hanssons boligprojektet på Bülowsvej i Sønderborg. Her opføres 50 nye almene boliger for Boligforeningen Søbo. Byggeriet skal efter planen stå klar ultimo 2021

Blaavand & Hansson er efter gennemført brandrådgiveruddannelse, blevet godkendt og indstillet til Multiple Choice test hos DBI Certification hvor vi har opnået personcertificering og er dermed certificerede brandrådgiver i "Brandklasse 2"

Blaavand & Hansson vinder totalrådgivningen i forbindelse med opførelsen af en ny idrætshal for Sønderborg Statsskole.

Det gode vejr udnyttes i disse dage, hvor der hos Business College Syd i Mommark nu laves plads til den nye multihal der skal koble sig på den bestående værelsesfløj.

Blaavand & Hansson har for BoligSyd, designet og tegnet 18 nye familieboliger i Kruså på Klosterkløften. Fredag den 7. februar blev der holdt rejsegilde i afdelingen hvor byggeriet nu skyder frem og tager form. (fotos: Rune Søndergård)

Arkitekterne Blaavand & Hansson har designet og tegnet den nye multihal for Business College Syd til deres faciliteter i Mommark. Byggereiet skal efter planen starte op i marts 2020 og forventes at stå færdig i december samme år.

Arkitekterne Blaavand & Hansson har for en privat bygherre designet og tegnet en moderne, eksklusiv villa med fuld udsigt ud over Alssund. Der har været fokus på de rene linjer i designfasen, og villaen fremstår derfor i en meget enkel og stram arkitektur

Arkitekterne Blaavand & Hansson har sammen med SIB Byggeri, vundet totalentrepriseudbuddet vedrørende til- og ombygning af Ahlmannsparken i Gråsten. Projektet opstartes allerede i løbet af efteråret 2019.

Arkitekterne Blaavand & Hansson er offentliggjort, som vinder af totalrådgivnings udbuddet for Boligforeningen SØBO. Det bliver dermed Blaavand & Hansson, der skal tegne og stå for opførelsen af 50 almene familieboliger på Bülowsvej i Sønderborg.

Arkitekterne Blaavand & Hansson har for Privatskolen Als, udarbejdet og tegnet deres masterplan. Masterplanen indeholder en udvidelse på ca. 7.100 m² med både klasselokaler, læringsmiljøer og idrætshal.

Arkitekterne Blaavand & Hansson har sammen med SIB Byggeri, udviklet og designet boligprojektet Strandparken i Sønderborg, hvor de første 2 punkthuse nærmer sig en afslutning

Blaavand & Hansson vinder totalrådgivning for BCS

Arkitekterne Blaavand & Hansson vinder totalrådgivning for Business College Syd, som på deres skole i Mommark, skal have opført en ny og moderne multihal.

Børnehuset Fladhøj begynder nu virkelig at tage form, og mange af designelementerne bliver tydelige. Projektet omfatter ca. 1.500 m² nyopført børnehave som skal afleveres i august 2019

Rejsegilde på Hærvejskolen i Rødekro løb af stablen i flot forårs vejr den 28. marts. Projektet omfatter ca. 5.500 m² ny skolefløj, samt omfattende ombygning af den eksisterende skole. Projektet følger tidsplanen og skal afleveres i december 2019.

Blaavand & Hansson er prækvalificeret til nyt plejehjem i Tinglev

Arkitekterne Blaavand & Hansson er sammen med Mangor & Nagel, og ingeniørfirmaet Rønslev, blevet prækvalificeret til Ny Grønningen, det nye plejehjem i Tinglev, for Aabenraa Kommune.

Blaavand & Hansson genopfører nedbrændt skolefløj

Arkitekterne Blaavand & Hansson er udpeget som vinder af totalrådgivningsudbuddet i forbindelse med genopførelsen af den brandskadede skolefløj på Ahlmannskolen i Sønderborg.

Rejsegilde på Fladhøj børnehus

Torsdag den 6. december blev der holdt rejsegilde på det kommende nye Fladhøj børnehus. Foruden en masse veltilpasse og glade unger, var der også besøg af Borgmester, udvalgsformand, og andre forvaltningsmedarbejder.

Nye boliger i Kruså

Blaavand & Hansson har tegnet og designet 18 nye familieboliger til klosterkløften i Kruså.

Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S

Sønderborg Tegnestue

B.S Ingemanns Vej 6A
6400 Sønderborg
Tel. 70 20 70 80

Aabenraa Tegnestue

Fjordløkke 102
6200 Aabenraa
Tel. 70 20 70 80

Følg os

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere
OK!