Om Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S

Vi skaber værdi gennem vores arkitektur

Tilgang

Ved Arkitekterne Blaavand og Hansson brænder vi for den arkitektur, som gør en forskel. Målet er altid at skabe rum og bygninger som stimulerer mennesker. Det skal bidrage til samvær og interaktion og derved bidrage til at vi skaber et bedre samfund.

Ved nye projekter sigter vi altid højt, og kommer med faglig passion, en holdning og sikkerhed på at vi kan skabe smuk arkitektur der forener æstetisk kvalitet, funktioner og en sund økonomi.

Det er vigtigt for os at skabe ”fremtidssikre” og velfungerende bygninger, f.eks. gennem fleksibel indretning, anvendelse af gode og ærlige materialer samt en innovativ, men dog sikker arkitektur, så vores bygninger fremstår smukke og tidsløse, og samtidig kan opfylde brugers behov mange år frem.

Ydelser

Arkitekterne Blaavand og Hansson er et moderne og dynamisk team, hvor vi på vores tegnestue har samlet erfarne projektledere, kreative arkitekter og faglige specialister. I kraft af vores stærke kompetencer, tilbyder vi en bred palet af ydelser. Vores rådgivning forener en høj kvalitet med involvering af projektets interessenter og en sikker styring af kvalitet, økonomi og tid.

For at skabe den største værdi for de fremtidige bruger, arbejder vi altid aktivt med brugerinvolvering, hvor vi gennem en udfordrende og motiveret dialog afdækker de vigtige faktorer i den enkelte opgave.

Vi udfører

  • Arkitektrådgivning herunder skitsering, design, detailprojektering, byggeledelse og fagtilsyn.
  • Bygherrerådgivning herunder arkitektonisk strategi, præanalyse, proces, programmering og udbud.

BÆREDYGTIGHED

Bæredygtigt byggeri er en nødvendig balance mellem ressourceforbrug, værdiskabelse og trivsel.

Det har altid været et grundlæggende element for tegnestuens arbejdsproces, som er med til at skabe mest mulig værdig for vores kunder. Det ligger derfor i vores DNA at skabe den bedste balance mellem bæredygtighedens parametre.

Vi er uddannet, så vi kan vejlede om vejen til certificeret byggeri, som dækker over DGNB-certificering, Den Frivillige Bæredygtighedsklasse og Svanemærkning.

DIGITALT BYGGERI

Ved Arkitekterne Blaavand & Hansson har vi BIM-specialister og IKT-leder som sikre et rutineret arbejde med de digitale værktøjer. Vi arbejder med en vifte af værktøjer, som sikrer projekterne en høj kvalitet og øget effektivitet.

I designprocessen benytter vi 3D modeller til simulering af dagslys, akustik og solforhold. I projekteringsfasen arbejder vi rutineret med bl.a. høje modelleringsniveauer, typekodning, kollisions- og konsistenskontrol.

VORES HISTORIE

Firmaet blev grundlagt i Sønderborg i 1979 af Per Gran Hansson under navnet, Arkitektfirma Per Gran Hansson Aps.

I 1987 blev Aabenraa/Rødekro afdelingen etableret under navnet ARKITEKTERNE BLAAVAND & HANSSON ApS med Bjarne Blaavand som daglig leder og medejer.

I 1995 fusionerede selskaberne og blev til Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S, med Bjarne Blaavand som daglig leder for både tegnestuen i Sønderborg og Rødekro. I 2004 overtog Bjarne Blaavand, Per Gran Hanssons aktiepost i virksomheden.

I 2010 startede et glidende generationsskifte, og I slutningen af 2016 blev dette endelig gennemført, og firmaet ejes og drives i dag af René Holm Schmidt og Peter Aagaard.

Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S

Sønderborg Tegnestue

B.S Ingemanns Vej 6A
6400 Sønderborg
Tel. 70 20 70 80

Aabenraa Tegnestue

Fjordløkke 102
6200 Aabenraa
Tel. 70 20 70 80

  

Følg os

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere
OK!